Backbone One verandert je iPhone de Android en un controlador

Autor: , gepost om Reager

El controlador Backbone One para Sony PS 5 es todo para iPhone palanca

La altura del smartphone al veel gadgets opgeslokt, variërend van zaklamp tot encyclopedie. Met de Backbone One controlador de juegos komt daar eentje bij.

Smartphone als alleskunner

Alles is uiteindelijk informatie y alles wat informatie is kan door een universele computer, zoals je smartphone, palabra overgenomen. Dat geldt ook voor een game controller, die bestaat uit een paar schakelaars een wifi verbinding. Prik die schakelaars op je smartphone, installeer daar een app op die de schakelaars afleest y voilà, daar heb je je game controller. En teoría.

La columna vertebral Un controlador para Xbox es para iPhone palancado, y para Android en ontwikkeling.

Backbone One verandert je iPhone de Android en un controlador

Se cumplió con Backbone One Gaming Controller wordt theorie, praktijk. Je kan namelijk met deze controller je iPhone omturnen tot een Xbox of een PlayStation 5 controller.

En deze gadget werkt behoorlijk handig. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om je controller steeds weer op te gaan laden, omdat je telefoon de taak overneemt en de controller maar een minieme hoeveelheid stroom nodig heeft. Op de controller kan je zowel de game besturen, als beeld krijgen van de gameconsole. Dat betekent dat je ook geen beeldscherm meer nodig hebt, maar de game op je smartphone kan spelen.

Als extra bonus zit er ook een aansluiting voor een koptelefoon op de controller. Dus wil je je gaming headset aansluiten op je smartphone, dan kan dat nu gewoon.

Eisen aan je phone

Je phone moet beschikken over een USB-C oplaadpoort Dat geldt tegenwoordig voor bijna elke nieuwe telefoon. El controlador de juegos Backbone One funciona con iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

en todos iPhone 14 a estellen. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst, waar je een seintje krijgt zodra de Android versie leverbaar is.

De controller is in prijs vergelijkbaar de duurdere Microsoft PlayStation controladores, alrededor de 120 €. Goedkoop is dat natuurlijk niet.

Conclusión Backbone One

Un precio de 120 € para una opción es pittig, maar hiermee krijg je wel een slimme controller die veel meer kan dan de standaard controller. Ook kan je dankzij deze controller console games spelen op je smartphone. Dat se cumple con los controladores estándar niet mogelijk.

Ben je een fanatieke consola gamer en vind je het lekker om op je smartphone te gamen? Dan es de Backbone One precisa wat je zoekt . Hoewel je natuurlijk ook op een extern beeldscherm kan spelen.

Lees interactúa


Lee mas

Leave a comment