CUPOANELE ZILEI #191: Reduceri de sărbători, idei de cadouri, haine de sezon, jucării și multe gadget-uri

Nu a mai rămas mult până la Crăciun și dacă nu ai făcut-o încă, ar fi cazul să te gândești și la cadouri. Dacă nu pentru cei dragi, măcar pentru tine, pentru că după cum spune Garaje de PCCel mai tare moș ești tu!”. Avem azi pe listă o serie de cupoane utile care vă aduc extra-discount de până la 30% pentru haine, jucării și gadget-uri. Cu siguranță vei găsi ceva pentru tine, dar și de pus sub brad pentru cei dragi. Iată ofertele zilei!

CUPOANELE ZILEI

CUPOANE PERMANENTE

CUPONUL ZILEI (produs erou)

Produsul erou de azi vine de la PC Garage. Am găsit un PC de gaming destul de accesibil, deși e loc de upgrade-uri în viitor. Sistemul PC Shuriken para juegos FirstGear ajunge să cost 2899 leus odată adăugat în coș. El îți aduce și un cadou sub forma Raise The Game Bundle 22Q4, en un valor de 299 lei.

PC-ul vine con procesador Intel Core i3-10105F, táctil a 3,7 GHz, 16 GB de RAM DDR4, con un SSD rápido de 250 GB. Sosește cu iluminare RGB atractivă, sursă de 600W și placă video dedicată AMD Radeon RX 6600 cu 8 GB RAM GDDR6. Primești și o varietate de porturi aici, inclusiv 3 x Display Port, HDMI, USB 3.0 și USB 3.2 Gen 1. Îl poți comanda de aici!

No un: Link-urile include în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Lee mas

Leave a comment