Doživjeli smo i a! Ovo je L'Oreal printer za obrve!

Bit ćemo iskreni… nemamo ni najmanjeg pojma uređivanju/crtanju obrva, no ovaj novi gadget iz L’Oréala koji je upravo predstavljen na CES 2023 svejedno nam je privukao pažnju. Naime, u pitanju je printer za obrve!

Uređaj se zove Magia de cejas te je napravljen u suradnji s kompanijom Prinker koja je poznata po svom uređaju za brze (i privremene) tetovaže. Tako i ovaj “printer” ima 2400 jako sitnih mlaznica koje printaju do 1200 dpi. No… kako cijela stvar funkcionira?

Fora je u tome da L’Oreal koristi AR (Augmentiranu stvarnost) što vam omogućava da vidite rezultat prije printanja. Dovoljno je da otvorite Brow Magic aplikaciju na telefonu i “isprobate” razne obrve (kao filteri na Instagramu ili TikToku). Kada pronađete onu koja vam odgovara dovoljno je da je odaberete i krenete s primjenom. Hajde sada recite da ne živimo u budućnosti 🙂

Međutim, za razliku od printera za tetovaže, ljepota ovog uređaja je što šminku tj. print možete ukloniti ako vam se rezultat ne sviđa. Pretpostavljamo da to radite s klasičnim preparatima za uklanjanje šminke.

L’Oreal kaže da je svrha ovog uređaja smanjiti broj koraka potrebnih za stiliziranje obrva, no možda će pomoći i onima koji nisu baš spretni s rukom. Brow Magic bi trebao krenuti u prodaju tijekom ove godine, no još uvijek nema točnog datuma kao niti informacija o cijeni.

L’Oreal je na sajmu predstavio i prototip uređaja HAPTA. Radi se o aplikatoru ruža (lápiz labial) za usne za osobama s ograničenom mobilnošću. HAPTA koristi pametne geste i magnetni držač, te se može rotirati u svih 360 stupnjeva i saviti do 180 stupnjeva.

A través de

Lee mas

Leave a comment