Dyson Zone, precio competitivo y mondmasker en een

bron: Dyson, uso justo

Volgens sommige critici es deze gadget knettergek y gejat uit de verzameling props van een dystopische sciencefictionfilm. Volgens anderen is het de ultieme manier om de twintiger jaren te overleven. Waar vriend en vijand het wel over eens zijn: opvallend is de Dyson Zone ($949) wel.

Dyson, bron van opmerkelijke uitvindingen

Uitvinder James Dyson uit het Verenigd Koninkrijk trok al eerder de aandacht met zijn populaire cycloonstofzuiger, die geen stofzuigerzak nodig heeft. Zijn gelijknamige bedrijf brengt nog steeds geregeld nieuwe opmerkelijke uitvindingen op de markt.

Baanbrekend fue bijvoorbeeld ook de Dyson AirBlade. Een handdroger, waarbij een blad van snelstromende lucht je handen op energiezuinige wijze droog blaast. En onder deze illustere reeks van opmerkelijke uitvindingen kunnen ook de Dyson Zone zeker rekenen. Deze uitvinding kostte behoorlijk wat werk. Er zijn maar liefst 500 prototipos gebouwd voordat Dyson senior y junior eindelijk tevreden waren met de kwaliteit.

Dyson Zone slaat drie vliegen en één klap

Met dit vernuftige apparaat sla je namelijk maar liefst drie vliegen in een klap. Ten eerste bescherm je jezelf tegen covid en andere virussen die zich door de lucht verplaatsen. Ten tweede heb je ook minder last van de luchtvervuiling. Waarschijnlijk zal deze multifunctionele koptelefoon dan ook erg populair worden in door de luchtvervuiling geteisterde Chinese en Indiase steden.

En het is ook nog eens een koptelefoon met noise cancelling, waarmee je bijpassende doomsdaymuziek kan opzetten als er weer eens een epidemie uitbreekt en jij stoer als Soldado de asalto de Star Wars puerta de straten loopt.

Wij hebben een vermoeden dat deze koptelefoon anexo mondmasker daarom ook wel eens heel populair kan worden en Nueva York, omdat het aangaan van een gesprek op straat zo bijna onmogelijk is.

Met de Dyson Zone kan je 20 uren naar muziek luisteren zonder hem ondertussen op te hoeven laden. Gebruik je ook het mondmasker? Dan daalt de bedrijfsduur tot vier uren. En maart 2023 zullen de eerste exemplaren verkocht worden.

conclusión

Goedkoop es un teléfono multifunción con función de luchtzuivering con bijna € 1000 niet bepaald. Maar daarvoor in ruil krijg je wel een goede kwaliteit koptelefoon met ook nog eens een behoorlijk goede luchtreiniging.

Het bekend dat luchtverontreiniging je enkele jaren van je leven kan kosten. Zo vielen er alleen al en China enkele miljoenen doden per jaar door luchtverontreiniging. Kan je het geld missen, en woon je in een stad met veel luchtvervuiling zoals Rotterdam, Antwerpen of Velsen? Dan es de Dyson Zone op zich aparato bepaald geen gekke.

Lee mas

Leave a comment