Form Smart Swim Goggles, bril en zwemcoach

Voor de meer dan 150.000 sportzwemmers en Nederland, is er nu eindelijk een handig gadget, Form Smart Swim Goggles, waarmee zij direct feedback krijgen.

Form Smart Swim Goggles, aunque la operación sea bienvenida para un problema de zwemmers

Zwemmers hebben een uniek probleem, dat andere sporters niet hebben. Ze bewegen hun hele lichaam en el agua, waardoor het lastig is om gadgets te bedienen of af te lezen. Zeker als je bezig bent met een bepaalde oefening als schoollag, of crawlen, of een persoonlijk record probeert te verbreken, kan je geen afleiding gebruiken door bijvoorbeeld op een smartwatch op je pols te kijken.

Eigenlijk es mucho más fácil de usar que un gadget que da mucha información. Een bril. Dit is de meest logische plaats voor een zwemmer om trainingsinformatie te krijgen. Immers, een zwembril dragen de meeste zwemmers toch al. Introduzca las gafas Form Smart Swim (240€).

¿Qué puedo hacer con las gafas Form Smart Swim?

Je kan de Form Smart Swim Goggles het beste zien als een soort elektronische zweminstructeur. Je kan, met een abonnement, uit meer dan 1000 verschillende trainingsprogramma’s kiezen, afhankelijk van wat je wilt trainen, je techniek, je uithoudingsvermogen of je snelheid. En dat is nog niet alles. Zo kan je ook kiezen in wat voor omgeving je zwemt, en aguas abiertas, en een wedstrijdzwembad o en een privézwembad.

Conocido en un reloj inteligente incluido Función gps

, kan je ook vaststellen of je al de bedoelde afstand hebt afgelegd. Slimme bril kan hiervoor data uitwisselen met een smartwatch of met een app op je telefoon. De met andere gebruikers, want er zit heel plataforma achter. Zwem je en aguas abiertas? Dan es el ajuste de datos de Form Smart Swim Goggles bril en je smartwatch, een waardevolle feature.

Andere voordelen zijn de lange batterijduur van 16 uur en de garantie van twee jaar. Het eerste jaar es un abonnement op de bijbehorende software gratis. Daarna wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en betaal je € 16 por día.

¿Kopen of niet kopen?

Het moge duidelijk zijn, met een stevige prijs van € 240 y abonnementskosten van € 16 per manand na het eerste jaar, is deze Form Smart Swim Goggles zwembril niet voor mensen die op een houtje moeten bijten. Als je een serieuze zwemsporter bent die intensief traint, en er ook naar streeft om een ​​sterke prestatie neer te zetten en je te ontwikkelen als wedstrijdzwemmer, dan is dit een Interessante gadget die een flinke steun in de rug betekent als je aan het zwemmen bent. Zwem je meer recreatief? Dan es deze bril nogal prijzige overkill.

Lee mas

Discover a hidden easter egg

A word from our sponsor

spot_img

read more

explore

other articles