Gadgets en la oferta LIDL de săptămâna viitoare #16: aerotermă ceramică turn, bandă LED cu senzor mișcare și boxă Bluetooth

Weekend-ul este aici și asta înseamnă că a venit și noul catalog LIDL. Am trecut aproape peste ofertele de Halloween, campaniile de Black Friday sunt în floare iar în magazine au început să își facă apariția… dulciurile de Crăciun. Le-am văzut și la LIDL, dar nu pentru bomboane suntem aici, ci pentru catalogul din perioada 31.10 – 6.11 în care am găsit gadget-uri și electronice cu adevărat interesante.

Bandă LED cu senzor de mișcare

Dacă vrei să mai reduci din costurile cu energia electrică ai putea opta ca în loc să aprinzi becul ori de câte ori arunci o privire în șifonier, să alegi o bandă LED cu senzor de mișcare. Un asemenea produs va lista LIDL la raft chiar de luni, model Livarno Home, cu lungime de 1 metru și rază de accțiune a senzorului de 4 metri. Are 3 ani garanție și senzorul de mișcare înseamnă că lumina se aprinde doar atunci când ești în preajmă. Precio 24,99 lei .

Cerámica Aerotermă, giro

Cum vremea calduroasă de afară nu va mai continua pentru mult timp, ar fi cazul să ne luăm și măsuri de precauție iar prin asta mă refer la aparate de încălzire, în așteptarea livrării agentului termic. La LIDL vei găsi din 31 octombrie o aerotermă ceramică, tip turn la suma de 299 lei. Son 3 garanție, putere de 2000W, ecran LED cu termostat digital, poate fi utilizată și ca ventilator și aduce funcție timer, setare cu reglare a temperaturii. Avem și telecomandă pentru control facil.

Caja portátil

  De asemenea, todos los datos del 31 de octubre LIDL va pune în vânzare o boxă portabilă cu Bluetooth, model Silvercrest vândut la suma de 89,99 lei. Son funcionales TWS, autonomia urcă la până la 5 ore și pe deasupra avem și certificare IPX7. La pachet este inclus cablul de alimentare, puterea este de 6W, iar boxa se remarcă și prin garanția generoasă de 3 ani.

  Disponible el 31 de octubre:

  • Aerotermă oscilantă: 169 lei
  • Bandă LED cu senzor de mișcare: 24,99 lei
  • Aerotermă ceramică, vuelta: 299 lei

  • Boxă portabilă cu Bluetooth: 89.99 lei
  • Aspirator pentru șă: 169 lei

   Disponible din 3 noiembrie:

   • Pompă de vopsit airless: 899 lei
   • Mașină de carotat: 599 lei
   • Șlefuitor telescopic pentru pereți și plafoane: 449 lei
   • Lee mas

Leave a comment