Gadgets en la oferta LIDL de săptămâna viitoare #7: tabletă LCD pentru scris și desenat la 39.99 lei, șurubelniță electrică la 89.99 lei, laminator documente

Articolul pe care sunt sigur că îl așteptați cu sufletul la gură este aici, Gadgets în oferta LIDL de săptămâna viitoare, ediția cu numărul 7 în care avem produse foarte interesante. Este o perioadă în care ofertele Back to School încep să fie din ce în ce mai prezente, iar în catalogul aferent perioadei 22 de agosto – 28 de agosto apar și produse pentru școlari dar și alte produse electronice , gadget-uri. Catalogul complet este aici, iar mai jos am detaliat câteva produse vedetă.

Tableta LCD

Primul produs care mi-a atras atenția și probabil și vouă dacă ați aruncat o privire asupra catalogului din această săptămână, este o tabletă LCD pentru scris și desenat. O vei găsi la rafturi chiar din 22 de agosto, la prețul de doar 39.99 lei și face fix ceea ce spune și numele. Are stylus la pachet, ștergere ușoară a întregului conținut cu o apăsare de buton, 2 magneți pe spate pentru fixarea pe suprafețe metalice și există posibilitatea de blockare a ecranului, astfel încât notițele să nu se piardă. La batería está incluida, iar ecranul es de 8,5 pulgadas.

Șurubelniță cu acumulador

  La suma de doar 89.99 lei vei găsi și o șurubelniță electrică, cu acumulator Parkside. Son 3 años de garantía, incluyen trusă de unelte și cable de încărcare USB-C, iar cuplul maxim este de 10 Nm. Turația la mersul în gol este de 200min -1, iar la pachet are și 26 de bituri de înșurubat, 1 support magnetic pentru bituri. Alimentatorul nu este inclus.

  Laminador

  Un produs la fel de util pentru școlari și nu numai, este acest laminator United Office pe care LIDL îl va vinde din 22 de agosto la suma de 139 lei. Are timp de încălzire de 5 minute, putere de laminare la cald 80 până la 125 de microni, iar la rece până la maxim 200 de microni. Dimensiunea maximă de laminare este A3. De asemenea, son și trimmer pentru hârtie și folie, taie maxim 3 coli sau un documnent laminat (80g/m2).

  Din 22 agosto:

  • Tabletă LCD pentru scris și desenat: 39,99 lei
  • Tableta de scris: 9,99 lei

   Laminador: 139 lei

  Din 25 agosto:

  • Șurubelniță cu acumulador: 89,99 lei
  • Telemetru cu laser, incluye regla: 149 lei

 • Precio de la tabla: 249 lei
 • Tensión del probador/precio del probador/detector de satélite semnal: 29,99 lei
 • Lee mas

  Leave a comment