Gadgets en la oferta LIDL de săptămâna viitoare #8: șurubelniță electrică la sumă prea bună, kit tastatură și mouse wireless, mașină de tocat

Continuăm astăzi cu seria Gadgets en la oferta LIDL de săptămâna viitoare, cu articolul numărul 8 aferent perioadei 29 de agosto – 4 de septiembre. În acest interval celebrul comerciant ne-a pregătit câteva gadget-uri interesante, dar și electronice și scule pentru meșteri, unele cu prețuri foarte foarte bune. Mai jos am listat o serie de produse vedetă, iar o listă completă this la final of articol. Există și catalogul complet care poate fi accesat de aici!

Șurubelniță cu acumulador

Până acum în oferta celosa de la LIDL am văzut listate de-a lungul timpului multe șurubelnițe electrice, dar pragul minim la care ajungeau era de 89,99 lei. Acum pe final de vară avem parte de un picaj și mai mare, astfel că începând de luni, 29 de agosto, vom găsi la raft o șurubelniță cu acumulator vândută la suma de doar 69,99 leus . Son puertos de carga USB-C, cuplu de 10Nm, turație la mersul în gol de 200min -1 și son batería de 1500 mAh incluida. Nu include alimentatorul, dar din câte văd this unul clasic de la USB-A către USB-C, ceva ce mai toți avem prin casă. Are și 3 ani garanție.

Kit tastatură și mouse, inalámbrico

De asemenea, că tot suntem în perioada Back to School, iată că LIDl va aduce în această săptămână și periferice pentru calculadora. Avem de exemplu un kit compus din tastatură și mouse, ambele wireless și produse de Silvercrest. Tastatura este cuidado de una oficina incluyen și zona numpad, iar mouse-ul adoptă un formato ergonómico. Scapi de fire și asta pentru doar 99,99 lei , unde mai pui la socoteală că te alegi cu 3 ani garanție.

Mașină de tocat

Începând de joi, prima zi a lunii septembrie la raft vor intra și alte produse la fel de interesante , iar această mașină de tocat cu siguranță le va face cu ochiul gospodinelor. Este modelo de Utensilios de cocina SilverCrest incluye sită pentru roșii, accesoriu pentru cârnați, accesoriu pentru biscuți, cât și accesoriu pentru kibbe. Avem site pentru mărunțire fină, mărunțire medie, sau mărunțire mare, iar puterea este de 350W. Prețul este de 249 de lei, iar vestea bună este că te bucuri de 3 ani garanție.

Disponible de luni, 29 de agosto:

Precio del inversor: 399 lei Mască de sudură automată: 169 lei

  • Șurubelniță cu acumulador: 69,99 lei Ascuțitoare dublă electrică: 27,99 lei

  • Leave a comment