Italiencele – printre cele mai frumoase femei din Europa! Iată care sunt primele 10, cu cele mai frumoase trăsături!

Italia este cunoscută pentru artă, cultură, arhitectură și… ¡pizza! En timp ce bărbații italieni sunt printre cei mai sexy din lume, nici italiencele nu rămân în urmă, acestea numărându-se printre cele mai frumoase femei din Europa! De la Sophia Loren la Monica Bellucci, italiencele sunt un adevărat răsfăț atunci când vine vorba despre frumusețea feminină.

Sophia Loren

Sophia și-a început cariera în anii 1960 și a fost prima actriță care a câștigat un premiu Oscar pentru un film non-english. A fost considerată cea mai tare frumoasă italiancă a tuturor timpurilor, datorită trăsăturilor sale frumoase și a figurii de invidiat.

Mónica Belluci

Nu are nevoie de prezentare! Monica este una dintre cele mai faimoase femei din lume care a fost în lumina reflectoarelor pentru cariera ei de model, colaborând cu branduri of top precum Christian Dior și Dolce & Gabbana. A jucat în câteva filme precum Matrix, Dracula și Frații Grimm.

Isabel Rossellini

Născută din părinții celebri – Ingrid Bergman și Roberto Rossellini – era firesc să urmeze cariera familiei. După ce a apărut în filme precum Fearless, Blue Velvet și Death Becomes her, ea a avut o carieră foarte lungă și în modeling.

Anita Pallenberg

Este diseñador, modelo și actriță. Este cunoscută pentru apropierea ei de co-fondatorul Rolling Stones, Brian Jones. Relația lor nu a durat și ea la părăsit pentru Keith Richards, célebre chitarista.

claudia romani

Cariera Claudiei a început cu modelingul. După ce a apărut în unele dintre marile reviste precum Cosmopolitan și GQ, ea și-a făcut nișă în televiziune cu emisiuni spaniole precum EstaNocheTu Night’ de la Mega TV.

Rafaella Fico

Ea a apărut în emisiunea Grande Fratello din Italia, care ia adus și faima. A fost într-o relație starul fotbalului mondial Christiano Ronaldo. După despărțire, ea sa căsătorit cu alt fotbalist italian de fotbal Mario Balotelli, cu care are o fiică pe nume Pia.

melissa satta

Și-a început cariera de model la vârsta de 16 ani în Sardegna. După perioada ei de succes în modeling la Milano, ea se îndreaptă spre televiziune și cinematografie. Prezent this într-o relație cu Kevin Boateng, mijlocașul AC Milan.

federica rodolfi

Și-a început cariera la doar 17 ani. A apărut în multe emisiuni de televiziune ca și co-gazdă. Federica este modelo și are contracte cu mai multe case de modă.

Isabel Canalis

Și-a început cariera în actorie. Este și dansatoare și a concurat la Dancing with the Superstars. Are mai multe contracte cu diferite case de modă, printre care și Roberto Cavalli.

Nicola Minetti

Este prezentatoare de televiziune și fostă policyă, dar și consilier regional pentru PdL în timpul Legislaturii XVI (2010-2012) a Regiunii Lombardia, aleasă în așa-numita listă Formigoni în 2010. În primăvara anului 2009 a participat la programul Colorado 1, regizat de Silighini, în rolul „Hit Model”.

Care dintre aceste celebrități italiene celebre este preferata ta?

Lee mas

Leave a comment