MediaMarkt BTW-vrije dagen 2023: las mejores acciones de Android en un rij

¿Es het tijd voor een nieuwe smartphone, tablet o andere gadget? Dan ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres, want MediaMarkt zegt: «Por cierto: weg ermee». Las mejores ofertas van de BTW-vrije dagen verzamelen we in dit artikel.

Lees verder na de advertentie.

Steun Planeta Android

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet puertas aan je lista blanca toe te voegen. Alvast bedankt!

MediaMarkt es weer aan het stunten en biedt je torenhoge kortingen tijdens de MediaMarkt BTW-vrije dagen. Hasta el 29 de enero scoor je jouw nieuwe speeltje zonder dat je de BTW hoeft te betalen.

Zeg je MediaMarkt, dan zeg je elektronica. Helemaal tijdens de BTW-vrije dagen bemachtig je een Oppo-smartphone, Samsung-tablet of Sony-koptelefoon met flinke korting. Ben je op zoek naar gadgets om je huis slimmer te maken? Ook dan ben je op de goede plek bij MediaMarkt.

Geen 21 por ciento korting, maar 17,36 por ciento

Hoewel je dus geen BTW betaalt, betekent dat niet dat je 21 procent korting krijgt. En werkelijkheid es de korting ‘maar’ 17,36 procent. Om dit duidelijk uit te leggen, hebben we een voorbeeld voor je.

Stel: een gekozen product kost 242 euro, dan bestaat die prijs uit 200 euro voor het product en nog eens 42 euro aan BTW (21 procent). Tijdens de BTW-vrije dagen doet MediaMarkt die 42 euro cadeau aan jou. Dat is dus een korting van 17,36 procent op het totaalbedrag van de genoemde 242 euro.

Teléfonos inteligentes en espera

Is jouw huidige telefoon langzaam, raakt hij snel leeg of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Op de Samsung Galaxy S22 Ultra está disponible por 145 euros por 145 euros, puede comprar en Motorola y Oppo valt veel voordeel te halen. Compruebe hieronder de beste aanbiedingen die MediaMarkt te bieden heeft.

Ofertas de teléfonos inteligentes Samsung:

Overige smartphonemerken in de aanbieding:

Ofertas de relojes inteligentes

Heb jij je smartphone niet in de buurt, maar wil je toch geen meldingen missen? Dan kan een smartwatch niet ontbreken. Naast dat geen enkel telefoontje meer aan je aandacht ontsnapt, houdt dit slimme horloge ook al je gezondheidswaarden voor je bij. Weten welke aanbiedingen tijdens de MediaMarkt BTW-vrije dagen de beste zijn? Bekijk het hieronder!

Draadloze koptelefoons y auriculares

Jouw favoriete muziek stroomt hethelderst je oren binnen via de nieuwste koptelefoons of oordopjes, die je natuurlijk ook voor de beste prijs kunt bemachtigen tijdens MediaMarkt BTW-vrije dagen. Ontdek hieronder wat de tofste trata zijn.

Tabletas con de hoogste korting

Misschien ben je wel op zoek naar een tablet om jouw favouriete films op te kijken of om je te helpen bij je studie of werk. Ook die scoor je zonder BTW bij MediaMarkt. Om je alvast op weg te helpen bij het kiezen van de juiste tablet voor jou, verzamelen we hieronder de beste tablet-aanbiedingen.

Hogar inteligente y accesorios

Maak je huis slimmer met verschillende handige gadgets en maak je leven een tikkeltje eenvoudiger. Bekijk de beste smart home-aanbiedingen hieronder.

Heb je ondanks todas las ofertas toch nog niet gevonden wat je zocht? MediaMarkt biedt een uitgebreid assortiment met de beste aanbiedingen tijdens de BTW-vrije dagen. Via de knop hieronder bekijk je het surtido completo.

Wij controleren de aanbiedingen regelmatig, maar het kan natuurlijk zo zijn dat er soms een prijs tussen staat die niet (meer) klopt. Heb je een foutje gezien? Laat het ons weten en wij passen het direct aan!

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden conoció un enlace de afiliado. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen. Meer weten? Bailes de Bekijk redactiestatuut.

Lee mas

Discover a hidden easter egg

A word from our sponsor

spot_img

read more

explore

other articles