Povești de iarnă, un serial Radio Romania Cultural și Historia

Începând din19 de diciembre, Radio România Culturalsihistoriaprin voceaDanielei Ivanovau început un proiect cultural inedit ”Povești de iarna”timp de trei săptămâni,Delawareluni până vineri, de la ora 17.00.

Colindăm Bucureștii alături de cronicarii mondeni care au fost Ion Minulescu și soția sa Claudia Millian, aflăm istoria decorațiunilor de Crăciun, ascultăm povești de viață ale unor voci celebre de interpreți și lăutari ca Nae Leonard și Zavaidoc, stropim sărbătorile cu istoria șampaniilor produse în România, călătorim tocmai în Sudul Franței pentru mare și soare, râdem și plângem alături de Constantin Tănase.

Vă așteptăm alături de noi să fiți din nou copii și să intrați în lumea poveștilor!

Azi vă așteptăm în Provance de la ora 17

În plină iarnă, povestea ne plimbă într-un ținut cu vreme mai blândă, la margine de Mediterana, în sudul Franței. Provenza: o regiune mărginită de munți și mare, tărâmul lavandei, cu o bogată istorie, iubit de artiști și de oricine îl străbate. Pe aripile poveștii și ale muzicii, cu ochii închiși, ajungem la Nisa și la Saint-Tropez.

Maine, Proseco, macarons – la modă peste tot în lume, la fel și cooking show-urile

Un pahar de proseco rece și câteva macarons în culori pastel, sunt doar două produse care au cucerit întreaga lume. La fel se poate spune și despre show-urile culinare a căror istorie a început…la radio

Vineri, Povești cu regi, prinți și domnițe

Din istoria familiei regale a României, povești de viață ale membrilor săi

Lee mas

Leave a comment