Razer Stream Controller face munca streamerilor pe Twitch şi YouTube mai uşoară

Razer a lansat un nou gadget care face munca streamerilor pe YouTube şi Twitch ceva mai uşoară. E vorba despre Razer Stream Controller, o soluţie care uşurează crearea de conţinut, oferind de asemenea acces facil la resursele folosite de streameri.

Publicar

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul : RÁPIDO202

Acceso Controller y gândit pentru multitasking şi acces rapid the shortcut-uri legate de stream-ul respectiv, de la un Like, la comutarea între applicationii, schimbări legate de volum, mute la microfon şi multe altele. Integrează 12 butoane de tip switchblade, 6 comutatoare analogice tactil şi 8 butoane programable. Ele vă permit să personalizaţi stream-urile live. Cele 12 prueba el háptico de la punta de la navaja se asocia con un número infinito de comenzi, incluida la punta de la macro.

Asta în vreme ce pictogramele personalizabile asigură o navigare vizuală intuitivă. Acest produs este bazat pe Loupedeck şi aproape fiecare aspect al său este personalizabil, utilizatorii putând seta inclusiv nivelul de răspuns tactil preferat. Cele 6 comutatoare tactile analogice oferă posibilitatea a ajusta volumul conţinuturilor audio în timp real, adminând canalele audio mai eficient. Sunt şi 8 butoane programbile ce allow schimbarea itnre spaţii de lucru, cu set de comenzi pentru fiecare.

Utilizarea lui Razer Stream Controller nu se încheie odată cu live-ul. Puteţi să îl folosiţi şi pentru editarea de după live, cu 8 butoane programable pentru comenzile folosite. Le puteţi personaliza cu drag and drop, iar comenzile se găsesc în noul Marketplace, care include pluginuri, profiluri şi pachete de pictograme. El costo del producto es de 269,99 euros y está disponible para fines de 2022.

Lee mas

Leave a comment