Mijlocul de săptămână ne găseşte între zile cu soare şi nopţi cu puţine grade. Stocurile de iarnă au început să se golească şi ne aşteptam la valuri de telefoane şi gadgeturi noi intrate în stoc. Noi am făcut săpături şi am inclus în Revista Turul #1244 câteva telefoane apreciate en 2022, cuidado acum au preţ mai mic: OnePlus 10T şi Samsung Galaxy Z Flip 4. Avem şi boxe Marshall ajunse în România, o brăţară de fitness sub 100 lei, dar şi o dronă DJI de top cu un kit generos. Soy găsit şi un TV OLED LG sub preţul pieţei şi un bonus pentru bărboşi la final.

Iată ofertele zilei:

1. Samsung Galaxy Z Flip 4

Teléfono flexible Samsung Galaxy Z Flip 4 duplica el número de funciones ale ecranului extern de la 5 la Z Flip 3 la 10 pe acest model. Son o rama din Armor Aluminium deosebit de rezistent şi un ecran foarte luminos, un AMOLED de 6.7 pulgadas flexible para mijloc. Camera stabiliza binişor, iar telefonul câştiga 2-3 ore de autonomie în plus faţă de predecesor. Si la cámara selfie era un pic mai bună, iar designul făcea telefonul să încapă în orice buzunar, când era închis. Acum acest smartphone se găseşte la sub 3800 lei la Flanco, en versión con 8 GB de RAM y 128 GB de almacenamiento.

2. Boxele Marshall au intrat în Rumania

Inspiraţi de calitatea amplificatoarelor de chitară Marshall, cei de la această companie au produs boxe portabile. Avem o serie de modele noi, proaspăt ajunse la Quickmobile, iar Preţurile de acolo vor scădea cu 3% dacă aplicaţi codul “RÁPIDO202“. Iată produsele:

  • MARSHALL Stanmore III Caja portatil Negro: 2316 leus
  • MARSHALL Willen Boxa portabilă Black and Brass Negru: 648 leus
  • MARSHALL Acton III Caja portatil Negro: 1713 leus
  • MARSHALL Woburn III Boxa portátil Negru: 3330 leus
  • MARSHALL Emberton II Boxa portabilă Negro y Latón: 1055 leus

3. OnePlus 10T

OnePlus 10T era el buque insignia de la última generación de la OnePlus, que se encuentra en el primer teléfono con el procesador Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 en el interior. Avea şi un ecran AMOLED de calitate, la 6.7 pulgadas, 120 Hz şi un engine special pentru jocuri, care ţine frame rate-ul stabil. Are în continuare recordul de încărcare, la 150W şi în nici 25 de minute eşti gata cu încărcarea. Vine cuenta con una cámara de 50 MP de capacidad, con estabilización óptica en PDAF. Îl găsiţi la evoMAG la 2799 leusen versión de 8 GB de RAM a 128 GB de almacenamiento.

4. Drona DJI Mavic Air 2S Fly More Combo, 5.4K, Gri

Ştiu, dronele DJI de top sunt scumpe, aşa că ne place orice reducere putem obţine. El reloj azul de la pantalla del DJI Mavic Air 2S cuesta 5499 leus la eMAG, iar dacă puneţi produsul în coş şi completaţi codul “electronice”, beneficiaţi de încă 15% reducere pe loc. Asta înseamnă peste 800 de lei aici. Acest combo generos incluyen o geantă de umăr, filtre ND, 3 baterii, elice de rezervă, cabluri. Drona y bună pentru createdii în mişcare, vine cu senzor de 1 inch CMOS, capture video 5.4K, transmisie FHD pană the 12 kilometri distanţă şi foarte importantă 34 de minute of autonomie.

5. Televisor LG OLED48A23LA 122 cm

Dacă ne bucurăm să vedem televizoare LG OLED sub 5000 lei, azi am găsit unul la menos de 3900 lei la evoMAG. Acest modelo de 122 cm este evidente unul 4K, smart, cu Wi-Fi şi slot CI+. Produce un HDR natural prin maparea tonurilor şi oferă un contrast profund şi detalii fine. Oferă un sunet cu surround realist şi vine cu funcţii smart din ecosistemul ThinQ, dar şi webOS ca sistem de operare. Son şi Dolby Vision şi Dolby Atmos şi soporte de juegos directos para TV print GeForce NOW. Incluye doble caja de 10W, 2 puertos USB 2.0 y 3 puertos HDMI.

6. Brăţara fitness Amazfit Band 5

Am găsit în sfârşit o raritate: o brăţară de fitness de sub 100 de lei, care să fie chiar bună. Amazfit Band 5 está disponible 98 de lei la ITGalaxy.ro şi vine cu ecran AMOLED, corp certificat 5 ATM şi dispune de accelerometru, barometru, giroscop. Atinge 2 săptămâni de utilizare cu o încărcare şi are ecran de 1.1 inch tactil, 45 de fețe de ceas, senzor de puls şi SpO2, monitorizare somn şi a exerciţiilor fizice. Son şi Amazon Alexa şi tracking pentru 11 sporturi.

Prima: Produsele Gillette au preţuri reduse azi la eMAG: aici.

Leer más

Leave a comment