Apple Pencil 2, más dan een slimme stylus

El Apple Pencil 2 es uno de los mejores productos de Apple, pero no está aquí. Deze potloodachtige gadget, heeft namelijk heel wat in huis.

Apple Pencil 2 sterk verbeterd

De tweede generatie van Apple Pencil es zoveel beter dan de eerste generatie, dat het een belangrijke reden is om de iPad Air te kiezen boven de basicversie van de iPad. Wat, gezien het grote prijsverschil, en de forse prijs van rond de € 130 voor de stylus, wel wat zegt. Las tabletas de Apple se encuentran entre las más populares entre las que se encuentran y entre otras cosas, entre las que se encuentran las creaciones gráficas, y las que se utilizan para crear software. bibliotheek veel uitgebreider es. Mejor dan die voor de tablet van bijvoorbeeld grote concurrent, Samsung.

Magnetisch, draadloos oplaadbaar en zeer nauwkeurig

¿Qué hay de nuevo? ¿Es el Apple Pencil 2 usado con una enorme variedad de dispositivos? Apple heeft geluisterd naar de klachten van klanten y heeft alle problemen met de eerste generatie van de Pencil opgelost. El tweede generatie stylus es neto als een potlood voorzien van zes zijden, waardoor deze niet makkelijk meer weggerold. Ook es de vorm ergonomisch makkelijker. El mejor handige verbetering es el de Pencil 2, dankzij ingebouwde magneten, aan de rand van een duurder model iPad kan laten kleven. ¿Es eso? Dan wordt de stylus automatisch opgeladen door middel van inductie.

Nuevo lápiz óptico para iPad Air

Deze Bluetooth stylus is in staat om zowel de druk, als de hoek vast te stellen. Daarmee kan je in principe hetzelfde wat je met een ouderwets potlood ook kan, waardoor je fijne tekeningen kan maken. Er is geen knop op de stylus om te schakelen van tekenen naar schrijven, maar je kan twee keer tikken op het uiteinde van het penseel om te schakelen.

Vergeleken met concurrerende modellen is deze stylus veel duurder, maar ook veel nauwkeuriger door de snelle responstijd en de druksensor. Heb je een iPad Air , y ben je een professioneel tekenaar of grafisch ontwerper ? Dan is het aan te raden om deze dure, maar zeer nauwkeurige stylus te kopen. Helaas es incompatible con el modelo de iPad de goedkoopste.

Lee mas

Discover a hidden easter egg

A word from our sponsor

spot_img

read more

explore

other articles