Gadgets en la oferta LIDL de săptămâna viitoare #10: cuptor pentru pizza, baghetă LED și ciocan demolator pentru vecini furioși

Weekend-ul aduce o nouă ediție din seria Gadgets în oferta LIDL de săptămâna viitoare, în materialul de față fiind acoperită perioada 12.09 – 18.09

. În săptămâna cu pricina retailul va aduce la raft multe unelte pentru meseriași, inclusiv un aparat care va atrage furia vecinilor. Avem și alte electronice pe care le descoperiți mai jos, sau în catalogul complet care vă stă la dispoziție aici!

Demolador Ciocan

Dacă ai în plan renovări serioase, un asemenea ciocan demolator ți-ar prinde tare bine, dar nu și vecinilor. LIDL îl va aduce la rafturi din data de 12 septembrie la prețul de 499 lei și avem aici de-a face cu un produs ce livrează putere de 1300W, 3 ani garanți și mandrină cu stângere rapidă conforme systemmului SDS Máx. Are și mâner softgrip anti-alunecare și vine cu accesorii la pachet, cablu de alimentare de 5 metri.

Cuptor pizza pentru eléctrica

De joi, 15 de septiembre, trecem la aparatura pentru bucătărie și descoperim ceva savuros pentru cei care adoră pizza. Este un cuptor electric pentru pizza care va fi găsit la prețul de 299 lei și care are putere de 1200W. Design-ul său a fost creat în Italia, la fel cum iPhone-ul este desenat în Cupertino și are 3 ani garanție. Oferă o suprafață de lucru rotundă și este ideală nu doar pentru pizza ci și pentru încălzirea și coacerea altotor feluri de mâncare. Acum doar o rețete de blat pufos mailipsește.

Baghetă LED luminoasă

Tot de joi vei găsi la raft și un produs tare util în bucătărie sau de ce nu chiar și într-un dulap, mai precis o baghetă LED luminoasă cu dimensiunea de 57.3 x 3,0 x 2.2 cm de la marca LIVARNO Home. Are putere de 8W, costă doar 29.99 lei și se remarcă prin garanția generoasă de 3 ani. Un corp de iluminare util și care se va potrivi estetic de minune cu restul bucătărie, prin design-ul slim.

Disponible el 12 de septiembre:

  Demolador Ciocan: 499 lei

Nivelă láser, cu trepied: 49,99 lei

 • Reflector LED, cu sensor de mișcare: 69,99 lei
 • Aspirador umed-uscat, cu funcție de suflare: 499 lei
 • Disponible el 15 de septiembre:

  Mezclador 300W: 79,99 leiJuego de gătit multifuncional: 199 lei

 • Aparat de gătit pentru orez: 119 lei
 • Prăjitor pâine: 149 lei

 • Baghetă LED luminoasă: 29,99 lei
 • Plită electrică, cu 2 arzătoare: 149 lei
 • Pizza pentru eléctrica Cuptor: 299 lei
 • Robot multifunción de bucătărie: 999 leiLee mas

  Leave a comment