Regreso a la escuela 2022: dit zijn de leukste deals op een rijtje

Het schooljaar gaat bijna van start en dus is het tijd om je alvast goed voor te breiden. In dit overzicht met Back to School-deals van 2022 zetten we gadgets op een rijtje die van pas kunnen komen.

Lees verder na de advertentie.

Steun Android Planet

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want ads hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Ofertas de regreso a la escuela 2022

Het nieuwe schooljaar komt eraan en daarom zetten we op Android Planet ofertas de toffe op een rijtje waarmee jij je voordeel kan doen. Zoek je bijvoorbeeld nog een nieuwe laptop om op te werken of heb je een goede oordopjes nodig?

Lees dan snel verder! Deze gadgets en diensten helpen je niet alleen bij het concentreren tijdens het studeren, maar juist ook voor wat ontspanning als je daar even klaar mee bent.

1. Werken op Chromebooks

Een goede, vlotte laptop is sentieel tijdens het nieuwe schooljaar. Een Chromebook es dan een ideale keuze, want deze laptops zijn licht, snel én gaan lang op een volle batterij mee. Zo hoef je niet tijdens de les naar een stopcontact te zoeken. Ook fijn is dat een goede Chromebooks niet veel hoeft te kosten; ze zijn er in allerlei prijsklassen.

  • Ver todos los Chromebooks en Bol.com Ver todos los Chromebooks en MediaMarktVer todos los Chromebooks con Coolblue
  • Ver todos los Chromebooks de Amazon 2. Een setje draadloze oordopjes

    Als je op de fiets of met het openbaar vervoer gaat, dan wil je vast onderweg een muziekje kunnen luisteren. Een setje draadloze oordopjes es dan ideal. Maar, ook tijdens het studeren kan een goede headset handig zijn, zodat je je helemaal focussen zonder het lawaai van buitenaf. Ga dan voor oordopjes met actieve ruisonderdrukking (de cancelación de ruido

    ).

    A través de enlaces hieronder vind je bij verschillende webwinkels een groot aanbod aan oordopjes. Je hebt ze in allerlei soorten en maten – en de prijzen verschillen ook behoorlijk – dus er zit voor iedereen wel iets bij.

  • Leave a comment