Revisión del iPad 10 de Apple: weinig verbetering, wel veel duurder

Niet altijd betekent vooruitgang dat je ook een beter product in handen krijgt. El iPad 10 de Apple está totalmente garantizado.

Apple iPad 10, un diseño muy moderno…

Er was een een tijd dat de iPad één van de meest betaalbare Apple gadgets was. Je kon als consument voor iets meer dan € 300 dit handige apparaatje aanschaffen en kennismaken met the prettige Apple user interface. Helaas lijkt de nieuwe productmanager van Apple daar anders over te denken. Het enige positieve wat over deze nieuwe iPad is te zeggen, is het absoluut verbeterde design. Met de vier hippe kleuren ingenio, geel, licht rood en blauw, is dit een aantrekkelijke iPad. Ook es het beeldscherm ietsje groter, wat prettiger werkt. De camera aan de voorkant is helemaal naar de bovenkant van de tablet verplaatst, wat ook als positief wordt ervaren. Er natuurlijk eindelijk de USB C poort, die er onder druk van de Europese Unie is gekomen.

Maar onherstelbaar verbeterd

Tot je hem gaat gebruiken. Zo ontbreekt er nu een uitgang voor een koptelefoon, waardoor je overgeleverd bent aan de twijfelachtige zegeningen van draadloze earbuds of speaker. El stylus de Apple, el Apple Pencil, kan je alleen in the eerste generatie gebruiken. De tweede es niet compatibel.

Omdat de eerste generatie alleen met de Apple Lightning adapter is op te laden, moet je er een aparte Lightning con adaptador USB-C abierto. Niet ergio elegante. La tableta está equipada con el procesador Bionic A14 Verouderde Wat Verouderde, y está disponible para su uso. Ook is het gen nog steeds niet gelamineerd, maar voorzien van een dikke glasplaat, waardoor je als je de Apple Pencil gebruikt, je een parallaxprobleem hebt.

Conclusión Apple iPad 10 Ondanks het vlotte uiterlijk, betaal je veel extra geld voor minimale verbeteringen en zelfs verslechteringen. Je kan beter voor de negende generatie iPad kiezen, die nu voor rond de € 300 the koop is. Mejore la estrategia de Apple para dezelfde wat betreft de tablets als die voor de iPhone 14 la familia es gekozen, met veel betere premiummodellen waar je dan ook flink extra voor betaalt. Wat betreft dit producto , kan je beter je geld en je zak houden om je een kater te besparen en hopen op betere tijden.

Lee mas

Leave a comment