Samsung The Freestyle beamer es un altavoz ook slimme

Autor: , gepost de Reager

Samsung El proyector Freestyle. Bron Samsung, fair use

In de Samsung The Freestyle zijn twee gewilde gadgets samengevoegd: un proyector portátil y un altavoz delgado. Hoe bevalt deze combinatie? ¿Qué es el Samsung The Freestyle?

De Samsung El Freestyle beamer lijkt qua uiterlijk, het meeste op een toneelspot. Het es un cilindro con un handvat, dat tegelijkertijd dienst doet als standaard. Dit is erg handig als je het apparaat mee wil nemen.

Je kan het beeld richten op de juiste plek. Het apparaat past automatichet beeld zo aan dat het scherp projecteert als een rechthoek.

Moeilijk doen met aansluitkabels is niet nodig. Je hoeft alleen de elektriciteitskabel in het stopcontact te steken. Het apparaat communiceert helemaal draadloos met bijvoorbeeld je smartphone of met een andere streaming service. De set-up verloopt soepel en probleemloos.

Houd je van ontspullen? Dan es el artilugio deze perfecto. Het is namelijk niet alleen een projector maar ook een slimme speaker. Zo kan je het apparaat opdrachten geven, net zoals de populaire Google Alexa. Dat natuurlijk voor een prijs. Want goedkoop es de Samsung The Freestyle, con un precio de venta de alrededor de $900, noventa. Op de Nederlandse markt hanteert Samsung zelfs een adviesprijs voor deze projector van 1028 euro. Dan krijg je er overigens wel een extra powerbank bij, waarmee je 3 uur films kan kijken

Sterke punten van de Samsung The Freestyle

Maar dan krijg je wel veel voor terug. Het apparaat is compact in lichtgewicht, the speaker heeft een bereik van 360 graden and is behoorlijk luid. Het apparaat is 180 graden omhoog en omlaag te richten, waarmee je in principe bijna elke hoek voor het projectorbeeld binnen bereik hebt. Het setup proces, what bij veel andere apparaten vrij lastig is, bereikt de gebruiksvriendelijkheid van bijvoorbeeld Apple.

De compacte vormfactor, met 173 x 10,4 x 9,5 millimeter en het gewicht van slechts 800 g is een sterk punt. La resolución máxima es de 1920 x 1080 píxeles y la potencia máxima es de 65 vatios.

Zeker, omdat je het ook als smart speaker kan gebruiken voor verschillende platformen. Hiermee kan je zowel via Amazon Alexa als Bixby gebruik maken van voice assist.

Hiermee heb je ook meteen een smart lamp gekocht, también je de optionele licht verstrooiende lenskap plaatst, Kortom, een veelzijdig drie in een apparaat dus. Zwakke punten

Niets es volmaakt y dat geldt ook voor de Samsung The Freestyle. Zo kunnen enkele beamerfuncties wat beter. Autofocus y auto keystone funcionan perfectamente. Dit moet je dus met de hand aanpassen in sommige gevallen. Bij de goedkopere en oudere beamers moet je dat overigens sowieso.

Met 550 lumen is de lichtopbrengst niet indrukwekkend, voor daglicht wil je toch eigenlijk een vier keer zo hoge waarde zien. Aan de andere kant is het apparaat hiermee te vergelijken met andere proyectores portátiles .

Él es niet mogelijk om het apparaat met behulp van knoppen op de Samsung The Freestyle in te stellen, alles moet via je smartphone. Verder heeft de ingebouwde procesador merkbaar de nodige moeite om het toch qua hardware vrij veeleisende Tizen OS soepel te laten draaien. Conclusión

Zoals we van Samsung gewend zijn, is het een mooi gebalanceerd en geolied werkend apparaat the best wel handig is. Echt goedkoop es het niet, maar daar krijg je wel veel voor. Una lámpara inteligente, un proyector, un altavoz inteligente, un sistema de entretenimiento en el hogar compacto y un proyector de luces que se pueden utilizar para todas las presentaciones.
Lee mas

Leave a comment